biertap

Ons drinken

Voor elk wat wils

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dranken, waaronder 24 speciaal bieren en wijnen van de tap waaronder oa Guinness, Texels en Vedett. Daarnaast hebben we meer dan 200 speciaalbieren en wijnen van de fles.

Heerlijke Bierproeverijen, High-beers en High-wines kunt u bij ons genieten.

Onze bieren

Het Refter heeft een uitgebreide bierkaart, met 20 speciaalbieren op tap en meer dan 200 op fles is er voor elk wat wils. Daarnaast hebben we elk jaargetijde een ruime selectie aan seizoensbieren van het vat en van de fles. Ook speciale, eenmalige brouwsels zullen we regelmatig aanbieden.

We hebben een ruime selectie aan Nederlandse en Belgische bieren, en natuurlijk ontbreekt bijvoorbeeld Guinness, ook niet op het biermenu.

Bekijk hier onze bierkaart

Bierproeverijen en High-beers zijn een aanrader!

Onze wijnen

Wijn verdient een speciaal plekje bij ons. Wij hebben gekozen om een kwaliteitswijn van de tap te verkopen. Door een Nederlandse uitvinding, de "Key-Keg", wordt de kwaliteit van de wijn, die op het Chateau wordt "gebotteld" gegarandeerd. Daarnaast is het veel milieuvriendelijker vanwege het beperkte gewicht van de key-keg.

Samen met Grapedistrict hebben we een wijnkaart samengesteld. De wijn "Treeborn" verdient een speciale vermelding: Voor elke verkocht fles Treeborn wordt er een boompje geplant.

Bekijk hier onze wijnkaart

Het Refter